SDD ITG sklopio ugovor sa value added distributerom Data Security resenja. Sa rastom mogućnosti koje donose nove tehnologije i globalno umrežavanje rastu i rizici po sigurnost podataka i informacionih sistema kompanija. Svakog dana u svetu biva otkriveno 10 novih računarskih virusa. Kompanije se suočavaju sa problemima gubitka poverljivih informacija kroz sve brojnije i kompleksnije kanale komunikacije. U proseku 14.000 organizacija godišnje izgubi podatke u požaru.

Izražen rast IT sektora u Srbiji u 2008. godini aktuelizovao je problem zaštite podataka i sistema i kod nas. Stoga smo odlučili da svoju aktivnost proširimo i na ovaj segment.

SDD ITG je sklopio franšizing ugovor sa grčkom kompanijom Inter Engineering, value added distributerom rešenja za zaštitu podataka i informacionih sistema koji je posvećen ovom problemu od 1991. godine. Ovaj ugovor omogućio nam je da pružimo korisnicima dodatnu vrednost posredstvom znanja i dvadesetogodišnjeg iskustva našeg partnera, pružajući kvalitetna rešenja i izvrsnu tehničku podršku.

Na teritoriji Srbije, a na osnovu prava iz predmetnog ugovora SDD ITG će u oblasti zaštite podataka nastupati pod imenom Inter Engineering Serbia.

Za više informacija posetite kompanijski web site www.inter-datasecurity.com ili nas kontaktirajte.

SDD ITG sklopio ugovor sa value added distributerom Data Security resenja