Projekti

Mi znamo da je svaki klijent jedinstven i stoga način zadovoljenja Vaših potreba polazi od njihovog projektovanja. S obzirom da smo proizvođači opreme i dizajneri softverskih rešenja u mogućnosti smo da Vam se prilagodimo i da Vam isporučimo tačno i samo ono što zahtevate.

Prilagodite svoje potrebe sa jedinstvenim proizvodima i softverom sa RFID tehnologijom. Projekti ACTA i ACTIS. Kontaktirajte nas za rešenje.

Naši projekti:

U prilog tome govori heterogenost naših klijenata – od malih do velikih sistema (od 30 do preko 7.000 zaposlenih), različitih delatnosti i specifičnih potreba. Naš softver za kontrolu pristupa ACTA pokrio je zahtevne proračune radnog vremena u Fondu PIO samostalnih delatnosti, a Institut za nuklearne nauke Vinča izabrao je naš sistem za evidenciju provedenog vremena i kontrolu pristupa u nuklearne reaktore.
Ukoliko želite da unapredite svoje poslovanje, naš tim stručnjaka pozabaviće se izborom i prilagođavanjem postojećih ili kreiranjem novih proizvoda za Vaše potrebe, njihovom instalacijom, obukom zaposlenih i online podrškom u garantnom i van garantnom periodu.
Ukoliko među postojećim proizvodima nema adekvatnog rešenja za Vaš problem u oblasti identifikacije i kontrole pristupa, kontaktirajte nas jer mi nalazimo zadovoljstvo u izazovu.

CP Security Group int doo se takođe bavi razvojem specifičnih hardvera i softvera. Kliknite ovde ukoliko ste zainteresovani za usluge ravoja softvera i naše mogućnosti u tom domenu.

Do sada smo realizovali preko 100 projekata u oblasti instalacije sistema na bazi RFID tehnologije.

-->